Usluge

    Mreža mladih lidera individualno i / ili u saradnji sa partnerima pruža usluge posredovanja,  organizacije proslava, seminara, okruglih stolova i team buildinga. Na raspolaganje stavljamo celokupnu logistiku sa višegodišnjim iskustvom u organizaciji događaja različitih vrsta u zemlji i inostranstvu. Za sve informacija možete nam se obratiti putem mail-a: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. – i ovde se stavi neka slika vezana za ovo… može s nekog našeg događaja ili neka dizajnirana kako god ti kažeš i ako treba, obogatiću ovaj tekst za ponudu

    Takođe, projektno – razvojni tim Mreže mladih lidera sa decenijskim iskustvom u nevladinom sektoru i višegodišnjim iskustvom na polju pisanja projekata - sačinjen od eksperata na poljima prava, ekologije i zaštite životne sredine, ekonomije, antropologije, istorije, menadžmenta, sociologije, fizike, matematike, i dr. pruža usluge pisanja projekata po narudžbini. Za više informacija, Vašu ponudu i ostalo, možete nam se obratiti putem mail adrese: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 


    Individualne usluge


    Polazeći od tačke dobre poslovne saradnje s našim partnerima, u ovom odeljku možete pronaći individualne usluge naših članova i partnera.

    © 2021 Mreža mladih lidera. Sva prava zadržana.