Humanitarne akcije

  Kao što nema dobrog čoveka koji bar nekad u životu nije učinio neko dobro delo, tako ni ne postoji društveno odgovorna organizacija koja se bar nekad nije bavila humanitarnim radom.

  Na lestvici principa delovanja "Mreže mladih lidera" humanost zauzima jednu od najviših pozicija.

  Rešeni smo i opredeljeni da budemo primer organizacije koja pokreće, podstiče i doprinosi širenju humanisti, dobrote, filantropije i čovekoljublja jer smo svesni da nema uzvišenije stvari od stvaranja dobrih dela kojima pomažemo drugima. Zbog toga su humanitarne akcije i projekti, kao i sve aktivnosti koje se karakterišu empatijom prema grupama ili pojedincu jedni od prioriteta našeg delovanja i rada.

  Trudili smo se i dalje ćemo nastojati da u našem društvu vaspitavamo humanost među ljudima kao jednu od najvrednijih osobina i najviših vrednosti čoveka. Zbog toga što znamo da nekome naše malo znači mnogo - zbog toga je uvek pravo vreme da stvaramo dobra dela. Zapamtite, ne postoji takva stvar kao što je dobro delo jer svako takvo delo pravi talase koji nemaju kraj. Pomoći nekome nije teško, ali je neophodno da bismo kao društvo u celini sazreli.

   

  Bili smo i ostali vođeni idejom da: "Puno malih ljudi, na puno malih mesta, a koji naprave puno malih koraka, mogu promeniti svet". Podržite nas da zajedno stvaramo velika dela. 

  © 2021 Mreža mladih lidera. Sva prava zadržana.