Struktura mreže

  Milan Žikić – predsednik Mreže mladih lidera i projektni menadžer.

  Student je Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Od 2014. godine počinje s volonterskim radom u Crvenom krstu u svom rodnom gradu Zaječaru, nakon čega je prošao kroz razne NVO organizacije u srednjoškolskom periodu svog usavršavanja. Jedna od značajnijih obuka koje je završio i koju uvek rado ističe je obuka za društveno organizovanje (Leadership, Organizing and Action) koju i dan danas primenjuje u svom radu. Učestvovao je na mnogim seminarima i razmenama mladih u Norveškoj, Belgiji, Bugarskoj, Severnoj Makedoniji, Poljskoj, itd. gde je sticao liderske veštine i neformalno obrazovanje u oblastima javnog nastupa, govora tela, pregovaranja, ekonomije i prava, preduzetništva, planiranja i vođenja projekata i kampanja…

  Slobodno vreme voli da posveti planinarenju, prijateljima, psu, Aikidou i Kik-boksu, meditaciji i čitanju psiholoških knjiga i klasika srpske i svetske književnosti.

  Kao ključnu stvar za uspeh i sreću na svim nivoima navodi da je neophodno konstantno istraživati sebe i raditi na sebi i svojoj emocionalnoj i socijalnoj inteligenciji.

  Sebe za pet godina vidi kao advokata u usponu i predsednika najveće mreže lidera na Balkanu koja će uticati na pozitivne društvene promene.

  ,, 𝑾𝒉𝒂𝒕 𝒚𝒐𝒖 𝒂𝒓𝒆 𝒊𝒔 𝒘𝒉𝒂𝒕 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒃𝒆𝒆𝒏. 𝑾𝒉𝒂𝒕 𝒚𝒐𝒖’𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒊𝒔 𝒘𝒉𝒂𝒕 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒐 𝒏𝒐𝒘." - 𝑩𝒖𝒅𝒅𝒉𝒂

  © 2021 Mreža mladih lidera. Sva prava zadržana.