stvaralastvo1516BC1E-11F1-472B-BBA7-492AB0F6A825.jpg
  ULAGANJEM U MLADE, ULAŽEMO U NOVU ENERGIJU STVARALAŠTVA
  inspiracija28C6C9913-DC7C-4B13-A7F6-645E333E1E51.jpg
  UMREŽAVANJE RADI UZAJAMNOG INSPIRISANJA

  Aktuelno

  Mikroekspresije

  Treći po redu webinar na temu NEVERBALNE KOMUNIKACIJE održan je 25. februara 2021. godine. Tema ovog webinara su bile mikroekspresije - čitanje emocija sa lica.

  Intervju

  Intervju

  Uz podršku pravih ljudi ništa nije nemoguće, ali prava je veština prepoznati ih – intervju s Marijom Filevom. Marija je Tim Liderka Projektno-razvojnog tima u Mreži mladih lidera, ima 27 godina i dolazi iz Makedonije.

  Partneri

  Partneri

  Jedan od naših primarnih i prioritetnih ciljeva i za budućnost ostaje unapređenje saradnje i odnosa sa drugim organizacijama, o pitanjima koja prevazilaze nacionalne okvire. Pogledajte spisak naših partnera...

  Citat nedelje

  Ničega se u životu ne treba bojati, samo treba shvatiti. Što više razumemo, to se manje bojimo.

  Marie Curie

  Projekat - Moj komšija

  Moj komšija

  Moj komšija je platforma u nastajanju u želji da se pomogne komšijama u nevolji.

  Sama platforma skoncentrisana je na lokalne zajednice širom Srbije i za cilj ima pomoć pre svega starijim sugrađanima koji nisu u mogućnosti da obavljaju svakodnevne i druge poslove.

  Naše usluge

  Naše usluge

  Mreža mladih lidera individualno i / ili u saradnji sa partnerima pruža usluge posredovanja, organizacije proslava, seminara, okruglih stolova i team buildinga. Na raspolaganje stavljamo celokupnu logistiku sa višegodišnjim iskustvom u organizaciji događaja različitih vrsta u zemlji i inostranstvu.

  © 2021 Mreža mladih lidera. Sva prava zadržana.